REMA
OPIS

Lokacija: Hotel Rema se nalazi na poluostrvu Halkidiki, na istočnoj obali regije Sitonija, u mestu Vurvuru. Hotel Rema je okružen velikim vrtom, nalazi se na 30 m od peščane plaže, 1,5 km je udaljen od prelepe plaže Karidi, dok je od aerodroma u Solunu udaljen 110 km.  

                      

Sobe: Hotel Rema poseduje  42 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe. Standard sobe imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena krevet i sofa krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Rema u svom sastavu poseduje glavni restorana u kome se poslužuju obroci. Pored ovoga hotel Rema ima i kafeteriju gde se gosti hotela mogu osvežiti uz tople napitke i sokove.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

 

Sport i zabava: Hotel Rema u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Gosti hotela Rema takođe mogu da koriste teretanu u sklopu hotela.

 

Na plaži
Parking
Rent a Car
Sef na recepciji hotela
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Restoran
Teretana
TV sala
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg