DESPOTIKO APARTMENTS & SUITES
OPIS

Lokacija: Hotel Despotiko predstavlja hotelski kompleks koji se prostire na površini od 15 000 m². Hotel Despotiko je smešten na plaži Tristinika, jednoj od najdužih i najlepših u Grčkoj, od koje je udaljen 100 m. Od najbližeg mesta Toroni je udaljen 5 km. Hotel Despotiko je idealna preporuka za porodice sa decom.

Sobe: Hotel Despotiko ima ukupno 30 smeštajnih jedinica, odnosno apartmana i čine ga 3 zgrade. U ponudi turistiške agencije Odeon World travel nalaze se sobe kategorije studio i apartmani. Standard studio ima 25m², idealni su za parove sa bebom. Standard apartmani imaju 30m², preporučuju se porodicama sa dvoje dece, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka.  Eco Suite je dvokrevetna soba  kvadrature 40 m2 u prizemlju ili na prvom spratu sa verandom ili balkonom,grand eco suite je dvokrevetna soba kvadrature 50 m2 u prizemlju ili na prvom spratu, sa verandom ili balkonom, , family eco suite je dvokrevetna soba sa krevetima na sprat, predviđena za smeštaj porodica, površine 60 m2, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu, poseduju verandu ili balkon, Loft eco suite je jedinica sa prizemljem i galerijom, kvadrature 40 m2, nalaze se na drugom spratu, imaju pogled na vrt ili bazen. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, fen za kosu i verandu ili balkon, u zavisnosti od spratnosti.Sve sobe izuzev standard studiai apartmana su renovirane u periodu od 2019-2022, dok je smeštajna jedinica kategorije Loft Eco suite prvi put u upotrebi tokom leta 2022-e godine, potpuno renovnirane sobe 2022-e godine.

Hotelski sadržaj: Hotel Despotiko, u svom sastavu pored glavnog restorana, u kome se poslužuju obroci poseduje glavni bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, sokova i poslastica. Pored ovoga hotel Despotiko ima tavernu u kojoj se služe tradicionalna grčka jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan,  TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Despotiko ima veliki bazen sa izdvojenim delom za decu zauzima centralno mesto u bašti bogatoj zelenilom. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze oko bazena su besplatni. Takođe ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su besplatni za goste hotela. Gosti mogu da se zabave igrajući odbojku na plaži, bilijar i stoni tenis, a najmlađima je na raspolaganju igralište.

Ukoliko se rezervacija uradi prema aktuelnim popustima za rane uplate, u slučaju otkaza aranžmana ne postoji mogućnost za povraćaj sredstava

Suncobrani i ležaljke na plaži su gratis.

Krevetac za bebe je na upit.                   

Prilikom prijavljivanja, na dan dolaska, na recepciji hotela gosti su obavezni da ostave važeću kreditnu karticu kao depozit za eventualnu nastalu štetu. U slučaju da gosti ne poseduju kreditnu karticu, potrebno je da ostave depozit u gotovini.

 

Blizu plaže
Bankomat
Dečije igralište
Prodavnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Bilijar
Bioskop
Najam bicikla
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title
PROGRAM

 

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici

- korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu

- uslugu rezervacije

- organizaciju putovanja

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse na destinaciji, za hotele 1*, 2* taksa iznosi 0.50€ dnevno po osobi, za hotele 3* 1.5€, za hotele sa 4* iznosi 3€, za hotele sa 5* iznosi 4€ dnevno po sobi.

- zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid.

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja.

Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Odeon Wold Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021/22-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

 PROMENA REZERVACIJE:

Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 rsd po rezervaciji.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cneovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik broj 8 od 20.06.2023.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: +381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30