DESPOTIKO APARTMENTS & SUITES
OPIS

Lokacija: Hotel Despotiko predstavlja hotelski kompleks koji se prostire na površini od 15 000 m². Hotel Despotiko je smešten na plaži Tristinika, jednoj od najdužih i najlepših u Grčkoj, od koje je udaljen 100 m. Od najbližeg mesta Toroni je udaljen 5 km. Hotel Despotiko je idealna preporuka za porodice sa decom.

Sobe: Hotel Despotiko ima ukupno 30 smeštajnih jedinica, odnosno apartmana i čine ga 3 zgrade. U ponudi turistiške agencije Odeon World travel nalaze se sobe kategorije studio i apartmani. Standard studio ima 25m², idealni su za parove sa bebom. Standard apartmani imaju 30m², preporučuju se porodicama sa dvoje dece, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka.  Eco Suite je dvokrevetna soba  kvadrature 40 m2 u prizemlju ili na prvom spratu sa verandom ili balkonom,grand eco suite je dvokrevetna soba kvadrature 50 m2 u prizemlju ili na prvom spratu, sa verandom ili balkonom, , family eco suite je dvokrevetna soba sa krevetima na sprat, predviđena za smeštaj porodica, površine 60 m2, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu, poseduju verandu ili balkon, Loft eco suite je jedinica sa prizemljem i galerijom, kvadrature 40 m2, nalaze se na drugom spratu, imaju pogled na vrt ili bazen. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, fen za kosu i verandu ili balkon, u zavisnosti od spratnosti.Sve sobe izuzev standard studiai apartmana su renovirane u periodu od 2019-2022, dok je smeštajna jedinica kategorije Loft Eco suite prvi put u upotrebi tokom leta 2022-e godine, potpuno renovnirane sobe 2022-e godine.

Hotelski sadržaj: Hotel Despotiko, u svom sastavu pored glavnog restorana, u kome se poslužuju obroci poseduje glavni bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži gde se gosti hotela mogu osvežiti i konzumirati različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa, sokova i poslastica. Pored ovoga hotel Despotiko ima tavernu u kojoj se služe tradicionalna grčka jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan,  TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Despotiko ima veliki bazen sa izdvojenim delom za decu zauzima centralno mesto u bašti bogatoj zelenilom. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze oko bazena su besplatni. Takođe ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su besplatni za goste hotela. Gosti mogu da se zabave igrajući odbojku na plaži, bilijar i stoni tenis, a najmlađima je na raspolaganju igralište.

Ukoliko se rezervacija uradi prema aktuelnim popustima za rane uplate, u slučaju otkaza aranžmana ne postoji mogućnost za povraćaj sredstava

Suncobrani i ležaljke na plaži su gratis.

Krevetac za bebe je na upit.                   

Prilikom prijavljivanja, na dan dolaska, na recepciji hotela gosti su obavezni da ostave važeću kreditnu karticu kao depozit za eventualnu nastalu štetu. U slučaju da gosti ne poseduju kreditnu karticu, potrebno je da ostave depozit u gotovini.

 

Blizu plaže
Bankomat
Dečije igralište
Prodavnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Bilijar
Bioskop
Najam bicikla
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg