OLYMPIC PALLADIUM
OPIS

Lokacija: Hotel Olympic Palladium se nalazi u centru turističkog mesta Retimno, od starog grada i male plaže je udaljen 250 m, a od velike gradske plaže Retimna 800 m. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 80 km, a od aerodroma u Hanji 73 km.

Sobe: Hotel Olympic Palladium ima ukupno 75 soba (oko 20m2). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe. Sve sobe imaju: kupatilo/ fen, TV, telefon, wi-fi (agencija ne snosi odgovornost u slučaju lošeg protoka ili preopterećenosti mreže), klima uređaj, sef (korišćenje uz doplatu), frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Olympic Palladium je moderno uređen, a u nastavku lobby bara je restoran u kome se služe pansionski obroci. Od dodatnih sadržaja ima: internet centar, malu teretanu, usluge lekara na upit, servis za pranje i peglanje veša, usluge rent a car.

Sport i zabava: Hotel Olympic Palladium u svom sastavu ima mali spoljašnji bazen u dvorištu hotela. Pozicija letovanja u Retimnu na Kritu, pruža gostima mogućnost kupanja na uređenoj dugoj i širokoj peščanoj plaži tokom dana ili odlaska na neku od lepih susednih uvala, a u večernjim satima ožive sve taverme u starom gradu i oko marine, tako da pravi užitak pruža šetnja po kaldrmisanim uskim ulicama ili promenadom uz obalu mora. Takođe gosti Retimna nalaze se na pola puta između dva glavna grada na severnoj obali Krita, Herakliona i Hanje, samim tim možete prilikom istog boravka ako ste ljubitelji aktivnog odmora obići više atraktivnih lokacija. 

Blizu plaže
U centru
Rent a Car
Room service
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Teretana
Hotel Map Title