MINOS APARTHOTEL
OPIS

Lokacija: Minos Aparthotel nalazi se iza hotela Minos 4* u sklopu kompleksa Minos hotela u Retimnu. Od peščane plaže udaljen je 250 metara, a desetak minuta hoda od starog grada. Od aerodroma u Heraklionu udaljen je 75 km.

Sobe:  Sve smeštajne jedinice Minos Aparthotela imaju klima uređaj, besplatan Wi-Fi, sef uključen u cenu, balkon ili terasu, kupatilo sa tuš kabinom, SAT TV, tablet (uz depozit), telefon, frižider, mini-bar (uz doplatu), set za pripremu čaja i kafe, bademantil i papuče.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: deluxe soba - veća ili bolje opremljena soba od standardne sobe (max 2 osobe), deluxe studio - soba sa kuhinjskom nišom, suite one bedroom - sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjskom nišom, superior suite one bedrom - sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjskom nišom.

Hotelski sadržaj: Minos Apart Hotel je aneks hotela Minos i gosti mogu da koriste sve njegove sadržaje, dva bazena sa ležaljkama i suncobranima, besplatni Wi-Fi, sef na recepciji, parking, bilijar (uz doplatu). U sklopu Minos hotela su i glavni restoran, snek bar, restoran pored bazena  i dva bara. 

Sport i zabava: Osim dva bazena, gostima su na rapolaganju teniski teren, pikado, bilijar i teren za stoni tenis. 

Blizu plaže
Peščana plaža
Room service
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Teretana
Sportovi na vodi
Stoni tenis