MINOS AMBASSADOR SUITES & SPA
OPIS

Lokacija: Minos Ambassador Suites & Spa se nalazi u gradu Retimno, na ostrvu Krit. Novi, moderan hotel za potpuno uživanje samo za odrasle. Namenjen za eksluzivan i romantičan odmor. Hotel se nalazi 200 m od gradske peščane plaže. Od centra Retimna je udaljen 1 km,  80 km od Herakliona i 65 km od Hanje. Blizina autobuske stanice, svega 150 m, omogućava obilazak okolnih mesta i plaža na ostrvu Krit.

Sobe: Hotel Minos Ambassador Suites & Spa u svom sastavu ima 50 soba podeljenih u više kategorija . U ponudi turističke agencije Odeon World Travel  na raspolaganju su standard sobe, junior suite, junior superior suite.Sve sobe su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi fi, klima uređaj, set za kafu/čaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se poslužuje  mediteranski i internacionacionalni specijaliteti, vegeterijanska hrana, hotel Minos Ambassador Suites & Spa ima bar/restoran pored bazena, gde gosti mogu uživati u laganim obrocima, salatama, sladoledima, osvežavajućim napicima na prelepoj terasi na krovu hotela. Hotel Minos Ambassador Suites / Spa u svom sastavu ima, servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Minos Ambassador Suites & Spa se nalazi spoljašnji bazen na krovu hotela koji pruža pogled na grad. Spa centar se prostire na 350 m², pored unutrašnjeg bazena sa hidromasažerima sadrži prostorije za masažu, kozmetičke tretmane, saunu, frizerski salon, manikir/pedikir, teretanu. Spa centar svojim sadržajem obezbeđuje potpuno uživanje.Gradska plaža Retimna nudi razne sportove na vodi koji će boravak na ostrvu Krit učiniti potpunim.

Blizu plaže
24h Doktor
Parking
Room service
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen na krovu
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Teretana
Hotel Map Title