KRITI BEACH
OPIS

Lokacija: Kriti Beach je manji gradski hotel, nalazi se na oko 100 m od privatne peščane plaže (prelazi se ulica), gde se ležaljke i suncobrani ne doplaćuju. Od centra Retimna je udaljen oko 200 m, a od aerodroma oko 65 km.

Sobe: Kriti Beach ima 92 moderno opremljene sobe sa kupatilom/fenom, bade mantilom, TV, telefonom, klima uređajem, ketler-om, frižiderom, sefom, terasom. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sledeći tipovi soba: Double Superior - francuski krevet, Junior Suite SV Spavaća soba ima francuski krevet i prostor za sedenje, aparat za kafu, kupatilo, luksuzni set za kupanje, Deluxe Suite FSV Dnevni boravak sa sofom i francuskim krevetom, aparat za kafu, bade mantil, luksuzni pribor za kupanje, Family Junior 2-Bedroom - 2 sobe sa povezane vratima. U jednoj francuski krevet, u drugoj 2 odvojena kreveta. Po dolasku flaša vina očekuje goste  u Junior Suite, Family Junior 2-Bedroom, dok u Suite Deluxe - goste čeka voće u sobi.

Hotelski sadržaj: Kriti Beach ima lobi bar,  glavni restoran, kafić, a la carte restoran (mediteranska kuhinja), internet kutak, prodavnicu suvenira,  Wi-Fi, SPA centar, parking, konferencijsku salu, peškire za plažu.

Sport i zabava:  Rekreativni sadržaji uključuju opremu za sportove na vodi. Gostima hotela Kriti Beach na raspolaganju su slatkovodni bazen sa besplatnim suncobranima i ležaljkama, unutrašnji bazen, sauna, fitnes centar, teretana, salon sa TV-om i internet kafe. Aktivnijim gostima je dostupan kompletan fitnes centar.

Blizu plaže
Peščana plaža
Suvenirnica
Usluga čuvanja dece
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Sauna
Hotel Map Title