BIO SUITES
OPIS

Lokacija: Bio Suites se nalazi u mestu Retimno, na samo 50 m od široke peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen od starog grada 600 m i aerodroma u Heraklionu 80 km.

Sobe: Bio Suites ima 145 smeštajnih jedinica, a u  ponudi turističke agencije Odeon World Travel su studiji i apartmani.Studiji su veličine oko 30m2  i mogu smestiti maksimum tri osobe.  Sastoji se od jednog bračnog ili dva singl kreveta i sofe na razvlačenje za treću osobu, klima uređaja, TV-a, ima kuhinjsku nišu, frižider, mikrotalasnu pećnicu, toster, kafe aparat, električni ketler, kupatilo, fen za kosu, kozmetiku za kupatilo, balkon, internet konekciju, sef (uz doplatu), telefon. Bebi krevetac je dostupan na upit (najaviti prilikom rezervacije). Apartmani sa jednom spavaćom sobom (cca 40m2) su na raspolaganju gostima koji žele veći komoditet i mogu smestiti maksimum četiri osobe.  Sastoje se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva standardna kreveta i dnevne sobe u kojoj se nalaze dve sofe  ili dva pomoćna kreveta u vidu fotelje na razvlačenje. Apartman u svom sastavu ima balkon sa pogledom na bazen ili ulicu, internet konekciju, AC, TV, kuhinju koja uključuje posuđe i kuhinjski pribor, fižider, mikrotalasnu pećnicu, toster, kafe aparat, električni ketler, kupatilo, fen za kosu, kozmetiku za kupatilo, balkon, internet konekciju, sef (uz doplatu), telefon. U apartman se mogu smestiti tri odrasle osobe, jedno dete (beba kao peta osoba na upit). Bebi krevetac je besplatan (najaviti prilikom rezervacije).

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran u kojem se služe obroci kako grčke tako i internacionalne kuhinje, a pripremljeni od lokalnih proizvoda, bar, snack bar, servis za pranje i sušenje veša (uz doplatu), wi-fi, TV salu, menjačnicu, sef na recepciji, internet centar

Sport i zabava: Hotel u svom sastavu ima bazen sa izdvojenim delom za decu, igralište za decu, a gosti mogu uživati u fitnes centru ili u spa centru koji sadrži, đakuzi, saunu i sobe za masažu ili igrajući stoni tenis i bilijar. 

Blizu plaže
Dečije igralište
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa delom za decu
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title