ATLANTIS BEACH
OPIS

Lokacija: Atlantis Beach se sastoji od glavne zgrade i bungalova lociran na 50 m od peščane plaže, nagrađene plavom zastavicom (prelazi se ulica), u mestu Retimno, 15 minuta šetnje od centra, 85 km od aerodroma Heraklion i 65km od aredroma Hanja.

Sobe: Atlantis Beach ima 90 soba raspoređenih u glavnoj zgradi (20) i bungalovima (70). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su  standard (18-20m2) i superior sobe (22-26m2). Sve sobe su prostrane, moderno uređene imaju klima uređaj,  TV, telefon, mini frižider, internet, kupatil/ fen, balkon sa pogledom na more ili vrt.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Atlantis Beach  na raspolaganju su sef (uz doplatu), lobi bar, bar pored bazena, snek bar, a la cart restoran,baby sitting uz doplatu, room servis, rent-a-car. U hotelu Atlantis Beach možete kupiti lokalne poljoprivredne proizvode, kao i lokalna vina odličnog kvaliteta.

Sport i zabava:  Od aktivnosti, hotel Atlantis Beach nudi bazen, dečji bazen, dečje igralište,  saunu, fitness, internet, animaciju, bilijar, stoni tenis. U neposrednoj blizini hotela nalazi se škola sportova na vodi, kao i ronjenja. Jednom nedeljno se organizuje Kritsko veče u hotelu uz folklor i živu muziku.

Blizu plaže
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Room service
Usluga čuvanja dece
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Sauna
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title