AEGEAN PEARL
OPIS

Lokacija:  Hotel Aegean Pearl se nalazi u gradu Retimno, na ostrvu Krit. Hotel deli ulica od gradske peščane plaže koja je nagrađema plavom zastavicom. Nalazi se na kraju šetališta u Retimnu, na 2.5 km od centra, 72 km od Herakliona i 65 km od  Hanje. Na svega 50 m od hotela Aegean Pearl se nalaze prodavnice, barovi, taverne. Hotel je idealan za goste koji traže miran odmor, kao i za porodice. 

Sobe: Hotel Aegean Pearl u svom sastavu ima 112 soba podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel  na raspolaganju su standardne (26m2), sobe sa privatnim bazenom (26m2) i porodične sobe (2x26m2). Sve sobe su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi fi, klima uređaj, set za kafu/čaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gde se služe internacionalna i mediteranska jela, hotel Aegean Pearl ima a la carte restoran u kojem gosti mogu uživati u specijalitetima karakterističnim za ostrvo Krit.Terasa bara, koji se nalazi u blizini bazena, ima direktan pogled na more. Hotel Aegean Pearl u svom sastavu ima i internet centar, prodavnicu suvenira, servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Aegean Pearl se nalaze 2 spoljašnja bazena sa delom za decu. Spa centar pored unutrašnjeg bazena sadrži prostorije za masažu, kozmetičke tretmane, saunu, parno kupatilo, teretanu. Animacijski tim hotela zadužen je za zabavu dece i odraslih dva puta u toku dana, a razni sportovi na vodi  koje nudi gradska plaža u Retimnu učiniće boravak nezaboravnim.

Blizu plaže
Dečije igralište
Parking
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Hamam
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Stoni tenis
Hotel Map Title