DALUZ
OPIS

Lokacija: Hotel Daluz se nalazi u mestu Psataki, nedaleko od Preveze, na jonskoj obali Grčke. Hotel je od najbliže neuređene plaže udaljen 600 m, dok je od centra Preveze udaljen 2 km. Od aerodroma u Prevezii hotel je udaljen 13 km.

 

Sobe: Daluz hotel je luksuzan boutique hotel modernog dizajna. Ima ukupno 35 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze classic, deluxe kao i family loft sobe. Sve sobe hotela Daluz imaju kupatilo, fen, TV, Wi-Fi konekciju, mini bar, klima uređaj. Classic sobe imaju 25 m2 i imaju francuski ili dva odvojena kreveta. Deluxe sobe imaju 35 m2 i imaju francuski ili dva odvojena kreveta i jedan pomoćni ležaj, dok se family loft sobe imaju 35 m2 i sastoje spavaće sobe na donjem nivou i dnevne sobe sa pomoćnim krevetima za decu na gornjem nivou.

 

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Daluz gostima je na raspolaganju a la carte restoran kao i 2 bara, od kojih se jedan nalazi pored bazena. Od ostalih usluga u okviru hotela Daluz gosti mogu uz doplatu koristtii uslugu pranja i peglanja veša, uslugu čuvanje dece. Parking je besplatan za goste hotela.

 

Sport i zabava: Hotel Daluz ima spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima. Deci je u okviru hotela na raspolaganju dečiji bazen kao i dečije igralište.

 

Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
TV sala
Hotel Map Title