ALEXANDRA ELEGANCE
OPIS

Lokacija: Hotel Alexandra Elegance smešten je u Potosu, na peščanoj plaži. Hotel je od Limenasa udaljen oko 40 km. Ovaj luksuzan hotel pripada lancu Xenios Gate hotela koji pruža udobnost i zadovoljstvo kako porodicama sa decom, tako i mladima.

 

Sobe: Moderan hotel Alexandra Elegance raspolaže sa više vrsta soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su junior suite sa pogledom na baštu i sa privatnim bazenom, junior suite sa pogledom na more i junior suite sa pogledom na more i sa privatnim bazenom. Junior suite sa pogledom na baštu i sa privatnim bazenom su površine 38m2, imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Junior suite sa pogledom na more su površine 38m2, imaju francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Junior suite sa pogledom na more i sa privatnim bazenom namenjeni su za smeštaj dve osobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, sef, klima uređaj i balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Alexandra Elegance u svom sastavu ima restoran u kojem se poslužuju obroci na bazi švedskog stola, a hotel poseduje i a la carte restoran sa velikom izborom mediteranskih specijaliteta zajedno sa kvalitetnim vinima koja su upotpunjena neverovatnom atmosferom pogleda na more. Gostima hotela se pruža prilika da uživaju u jutarnjoj kafi i osvežajajućim pićima iz bara na plaži ili da uživaju u koktelima dok borave na bazenu.

 

Sport i zabava: U sklopu hotela Alexandra Elegance se nalazi bazen sa toboganom. Gostima su takođe na raspolaganju spa i fitnes zona, tenis, kao i različiti sportovi na vodi.

 

Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Hotel Map Title