AXOS HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Axos smešten je u mestu Platanjas, živahnom odmaralištu  pored najživopisnijeg i najdragocenijeg istoriskog grada Retimna na ostrvu Krit. Od peščane plaže hotel Axios udaljen je 200 m, a od samog centra Retimna 6 km. Aerodrom u Heraklionu nalazi se na 75 km od hotela. U neposrednoj blizini hotela Axos smešteni su brojni restorani, taverne, barovi i lokalni marketi.

Sobe: Hotel Axos renoviran je 2009. godine, i u svom sastavu poseduje 44 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su studija i apartmani. Sve sobe su prostrane i moderno opremljene, svaka ima kupatilo, kuhinju, klima uređaj, SAT TV, mini bar, wi fi, fen, balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Axos ima glavni restoran u kome se  gostima služe jela nacionalne kuhinje, kao i bar u kome se gosti mogu opustiti uz osvežavajuća pića. Hotel u svom sastavu poseduje internet centar, zlataru i parking.

Sport i zabava: Gostima hotela Axios za uživanje i opuštanje u sunčanim danima na raspolaganju je jedan otvoreni bazen. U sastavu hotela nalazi se i dečji bazen, namenjen za zabavu najmlađih posetilaca. Gradska plaža nudi mnoštvo aktivnosti na vodi i sportova na pesku, koji će odmor učiniti potpunim. Samo mesto Platanjas savršena je polazna tačka za izlete prema istoku, zapadu ili jugu, za upoznavanje najlepših plaža ostrva Krit i najlepšeg starog grada Retimna.

Blizu plaže
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Bar
Restoran
Hotel Map Title