ARIADNE
OPIS

Lokacija: Ariadne hotel nalazi se u mestu Platanes, predgrađu letovališta Retimno, od koga ga deli 5 km, a povezani su linjom gradskog prevoza. Platanes je poznat po veoma lepoj širokoj peščanoj plaži, od koje je hotel udaljen150 m. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 77 km, a aerodrom u Hanji 71 km od mesta Platanes.

Sobe: Ariadne hotel u svom sastavu ima 42 smeštajne jedinice, podeljene u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se studija, apartmani sa jednom spavaćom sobom i mezoneti. Studija su kvadrature 25m2 sa pogledom na vrt ili bazen. Svi studiji imaju kupatilo, sef, kuhinjsku nišu, klima uređaj, TV, telefon, fen i balkon. Apartman sa jednom spavaćom sobom ima 35m2, idealan je za smeštaj 2 – 4 osobe, poseduje spavaću sobu i dnevni boravak. Opremljenost samog apartmana je ista kao i kod studija. Mezoneti su jedinice površine 40m2, imaju pogled na bazen i prostiru se na dva nivoa. Mezoneti poseduju dnevnu sobu i dve manje spavaće sobe, dok je opremljenost same jedinice ista kao i kod studija.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Ariadne nalazi se pansionski restoran u kojem se pripremaju obroci od pažljivo biranih namirnica lokalnog područja. Masline i vino zauzimaju posebno mesto u grčkoj gastronomiji, te u hotelu Ariadne možete uživati u selekciji grčkih vina uz preporuku iskusnog osoblja.

Sport i zabava: U ponudi hotela Ariadne nalazi se spoljašnji bazen sa posebnim delom koji je namenjen najmlađim gostima. U blizini se nalazi Baja Beach Klub u Platanesu, jedinstveni kompleks na samoj plaži, napravljen za potpuno uživanje. Kompleks ima veliki bazen (do 1,4m dubine) sa manjim dečjim delom, igralište za decu i tobogane. Veliki broj ležaljki i suncobrana, baldahina sa dušecima, kao i privatne drvene paviljone koje je potrebno rezervisati unapred. Ulaz u vodu je peščano-šljunkovit. Osim odmora nudi i odbojku na pesku i različite sportove na vodi. Ulaz je besplatan, a set od dve ležaljke sa dušecima i suncobran su uz doplatu.

 

Blizu plaže
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Bilijar
Hotel Map Title