LEDA VILLAGE RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Leda Village Resort se nalazi u oblasti Pilion, od mesta Horto udaljen je 1 km, a od većeg grada Volosa 47 km. Leda Village Resort je smešten na sopstvenoj peščano šljunkovitoj plaži.


Sobe: Hotel Leda Village Resort ima sobe koje su smeštene u objektima koji su udaljeni od 50 do 150 m od plaže. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe, studiji i family suite. Standardne sobe (36-45m2) imaju dva standardna kreveta i dva pomoćna kreveta, sagrađene su i dekorisane u tradicionalnoj Pilion arhitekturi i većina ima pogled more. Studio (30-38m2) ima bračni krevet ili dva odvojena sa sofa krevetom i pomoćnim krevetom, smešteni su među maslinjacima i imaju pogled na more. Family suite (48-58m2) imaju odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom i u dnevnom delu još kreveta. Sve imaju kupatilo, fen, TV, frižider, sef, klima uređaj, balkon ili plato sa garniturom za sedenje.


Hotelski sadržaj: Hotel Leda Village Resort, pored glavnog restorana sa čije terase se pruža izvanredan pogled na zaliv, ima i bar na plaži u kome gosti mogu uživati u omiljenom piću. Od dodatnih sadržaja hotel ima usluge lekara na poziv, servis za pranje veša, besplatan parking i WI FI u zajedničkim prostorijama hotela.


Sport i zabava: U hotelu Leda Village Resort gostima je na raspolaganju bazen sa ležaljkama i suncobranima sa đakuzi delom, a za najmlađe goste dečiji bazen i dečije igralište. U sastavu hotela Leda Village Resort nalaze se i tereni za tenis, košarku, mini golf, mini fudbal iteretana.

 

Blizu plaže
Dečije igralište
Internet
Usluge lekara
Bazen sa delom za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Bar
Restoran
Odbojka na pesku
Teniski teren
Teren za košarku
Hotel Map Title