PARGA BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Parga Beach se nalazi na prelepoj Valtos plaži nagrađenoj plavom zastavicom. Centar mesta Parga je udaljen oko 2 km. Aerodrom u Prevezi udaljen je 67 km.

Sobe: Hotel Parga Beach ima 104 sobe raspoređene u bungalovima koji su smešteni u uređenom vrtu punom zelenila. U ponudi tusrističke agencije Odeon World Travel su Eden suite sobe površine 33 m2 sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom na raslkapanje, Premium garden sobe površine 30 m2 sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom na raslkapanje, kao i Verdant suite sobe površine 33 m2 koje imaju spavaći i dnevni deo u jednom prostoru, sa francuskim ili dva odvojena kreveta i sofom na raslkapanje. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Parga Beach gostima su na raspolaganju dva restorana kao i bar na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel nudi servis za pranje veša, usluge lekara na poziv, rent a car i parking. Hotel dozvoljava i boravak za manje kućne ljubimce.

Sport i zabava: Hotel Parga Beach u svom sastavu ima 4 bazena i jedan dečiji bazen. Za najmlađe goste hotel ima igraonicu kao i dečije igralište. Gostima su na raspolaganju wellness centar, opremljena teretana, prostor za jogu i fitnes sa pogledom na more.  

 

Dečije igralište
Parking
Rent a Car
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Masaža
Teretana
Mini klub
Sportovi na vodi
Hotel Map Title