OLYMPIOS ZEUS
OPIS

Lokacija: Hotel Olympios Zeus se nalazi u Olimpskoj regiji, na obali mora u selu Plaka i na samo 5 km od grada Litohoro. Okružen je zelenilom, maslinjacima i platanima. Udaljen je 5 km od centra i 100 km od aerodroma.

 

Sobe: Hotel Olympios Zeus je bungalovskog tipa i poseduje 100 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, family sobe sa krevetima na spart i superior family sobe sa krevetima na sprat. Standard i superior sobe imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Family i superior family sobe imaju imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevete na sprat za decu. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Olympios Zeus u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Olympios Zeus ima galvni bar u okviru hotela, snack bar i kafeteriju, gde se gosti hotela mogu osvežiti uz razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Hotel Olympios Zeus takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv.

                              

Sport i zabava: Hotel Olympios Zeus je gradskog tipa i kao takav ne poseduje puno sadržaja. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Od sportskih sadržaja gosti hotela mogu da koriste teren za košarku i odbojku na pesku. Grad Solun koji pruža mnogobrojne mogućnosti za aktivan odmor, razgledanja i kupovinu, nalazi se na oko 90km udaljenosti od ovog hotela.

 

Animacija za decu
Internet
Prodavnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Najam bicikla
Odbojka na pesku
Teren za košarku
TV sala
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg