MEDITERRANEAN RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Mediterranean Resort je jedan od modernijih hotela Olimpske regije. Hotel Mediterranean Resort se nalazi u Paraliji, od plaže je udaljen 100 m, dok je od centra mesta udaljen takođe 100 m. Od grada Katerini je udaljen 8 km, dok je grad Solun udaljen 80 km.

Sobe: Hotel Mediterranean Resort poseduje 68 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe. Standard sobe imaju između 18-20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Mediterranean resort u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Mediterranean Resort ima glavni bar u okviru hotela kao i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova i kafa. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge lekara na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Mediterranean Resort ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Gosti hotela mogu da koriste teretanu, bilijar kao i sto za stoni tenis. Hotel Mediterranean Resort je dobro pozicioniran u odnosu na grad Katerini koji puža gostima aktivan odmor, kao i grad Solun koji pruža mnogobrojne mogućnosti za razgledanja, kupovinu ili uživanje u grčkoj gastronomiji.
 

Konferencijske sale
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Teretana
Bilijar
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title