MEDITERRANEAN PRINCESS
OPIS

Lokacija: Hotel Mediterranean Princess se nalazi u Olimpskoj regiji. Izgrađen je 2008. godine. Hotel Mediterranean Princess se nalazi u Paraliji, od plaže je udaljen 150 m, dok je od centra mesta udaljen 400 m. Od grada Katerini je udaljen 6 km, dok je grad Solun na udaljenosti od 80 km. Hotel je namenjen samo za goste starije od 16 godina.

Sobe: Hotel Mediterranean Princess poseduje 75 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, superior sobe, junior suite i grand suite. Standard sobe imaju imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Superior sobe imaju imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, ove sobe gledaju na more. Junior suite imaju imaju bračni krevet i namenjene su samo za smeštaj dve osobe. Grand suite sobe sastoje se iz dve odvojene sobe sa bračnim krevetom i sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon ili verandu.

Hotelski sadržaj: Hotel Mediterranean Princess u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Mediterranean Princess ima glavni bar u okviru hotela, kao i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa i laganih obroka. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge lekara na poziv. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

Sport i zabava: Hotel Mediterranean Princess ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Gosti hotela mogu da koriste sto za stoni tenis. Hotel Mediterranean Princess je dobro pozicioniran u odnosu na grad Katerini koji puža gostima aktivan odmor, kao i grad Solun koji pruža mnogobrojne mogućnosti za razgledanja, kupovinu ili uživanje u grčkoj gastronomiji.
 

Internet
Konferencijske sale
Prodavnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title