DION PALACE
OPIS

Lokacija:  Hotel Dion Palace se nalazi u Olimpskoj regiji. Hotel Dion Palace se nalazi na samoj peščanoj plaži, dok je od mesta Litohoro udaljen 8 km. Hotel Dion Palace je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion. Smešten je u veličanstvenim vrtovima, na prilično mirnoj lokaciji i savršen je izbor za miran porodični odmor.

 

Sobe: Hotel Dion Palace poseduje 196 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na kopno, bazen ili na more, superior sobe sa pogledom na kopno, bazen ili na more, bungalowi sa direktnim pogledom na more i deluxe bungalovi sa privatnim bazenom. Standard sobe sa pogledom na kopno imaju 25-30m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj, nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu u glavnoj zgradi ili u bungalovima. Standard sobe sa pogledom na bazen ili na more imaju 25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Superior sobe sa pogledom na kopno imaju 38m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe sa pogledom na bazen ili na more imaju 38m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Bungalovi sa direktnim pogledom na more imaju 25m², novije su gradnje i imaju bračni krevet. Deluxe bungalovi sa privatnim bazenom imaju 25m², novije su gradnje i imaju bračni krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon ili verandu.

 

Hotelski sadržaj:  Hotel Dion Palace u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Dion Palace ima glavni bar u okviru hotela, snack bar, kafeteriju, bar pored bazena, kao i bar na plaži gde gosti hotela mogu da se osveže i konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa, poslastica, užina i laganih obroka. Hotel Dion Palace takođe poseduje i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i pića. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

                                                                  

Sport i zabava:  Hotel Dion Palace ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Dion Palace poseduje i jedan manji bazen za decu. Hotel Dion Palace takođe ima i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su besplatni. Gosti hotela mogu da se bave sportovima na vodi, a mogu da koriste i teretanu, terene za tenis, odbojku na pesku, stoni tenis i pikado. Pored ovoga gosti mogu da koriste i spa centar, saune, masaže i salon lepote uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

 

Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Konferencijske sale
Parking
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Masaža
Sauna
Spa centar
Teretana
Tursko kupatilo
Aerobik
Diskoteka
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Ronilački centar
Stoni tenis
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title