COSMOPOLITAN HOTEL & SPA
OPIS

Lokacija: Cosmopolitan Hotel & Spa se nalazi u Olimpskoj regiji u mestu Paralija. Cosmopolitan Hotel & Spa je hotel modernog dizajna, nalazi se na 200 m od plaže dok je od centra mesta udaljen 1 km. Grad Solun je udaljen 85 km, dok je grad Katerini koji pruža mnogobrojne mogućnosti za aktivniji odmor udaljen 8 km.

Sobe: Cosmopolitan Hotel and Spa poseduje 50 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, standard sobe sa pogledom na kopno ili na more,  superior sobe sa pogledom na kopno ili na more, junior suite sa pogledom na more i suite sa pogledom na kopno ili na more. Economy sobe imaju 28m², imaju francuski ili dva odvojena kreveta i sofa krevet, nalaze se u suterenu i nemaju balkon. Standard sobe imaju 20m² i imaju francuski krevet, mogu imati pogled na kopno ili na more. Superior sobe imaju 28m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet, mogu imati pogled na kopno ili na more. Junior suite sobe sa pogledom na more imaju 40m², sastoje se iz jedne velike prostorije i imaju bračni krevet i sofa krevet. Suite sobe imaju 50m², imaju francuski ili dva odvojena kreveta i sofa krevet, mogu imati pogled na kopno ili na more. Svaka soba, osim economy, ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj i balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: Cosmopolitan Hotel & Spa u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Cosmopolitan Hotel & Spa takođe ima glavni bar u okviru hotela, kao i bar pored bazena, gde gosti hotela mogu da konzumiraju razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, kafa i laganih obroka. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge lekara na poziv. Gostima je na raspolaganju javni parking. U blizini hotela se takođe nalaze mini market i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Cosmopolitan Hotel & Spa ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Cosmopolitan Hotel & Spa takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Pored ovoga hotel ima i jedan unutrašnji bazen. Gosti hotela mogu da koriste teretanu, dok je najmlađima namenjeno dečije igralište. Što se tiče drugih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Cosmopolitan Hotel & Spa je odlično pozicioniran u odnosu na gradove Katerini i Solun pa su gostima na raspolaganju mnogobrojne mogućnosti za razgledanje, kupovinu i uživanje u gastronomiji Grčke.
 

Dečije igralište
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Teretana
TV sala
Hotel Map Title