DELFINIA
OPIS

Lokacija:  Hotel Delfinia se nalazi u mestu Moraitika, na jugoistočnoj strani ostrva Krf .Hotel je smešten na peščano - šljunkovitoj plaži. Od centra mesta Moreitika, hotel Delfinia je udaljen oko 450 metara, a od grada Krfa 20 km. Moraitika je sa gradom povezana linijom lokalnog autobusa i  stanica se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Sobe:  Hotelski kompleks Delfinia čine 3 zgrade okružene zelenilom, maslinama i palmama.U ponudi turističke agencije Odeon World Travelna raspolaganju su standardne i superior sobe sa pogledom na more , vrt i bazen.

Standard room GV- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na vrt (20m²), standard room pool view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na bazen (20m²), superior room GV- soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na vrt (25m²), superior room SV- soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na more (25m²).

Sve sobe u okviru hotela Delfinia su prostrane i moderno uređene, sa puno dnevne svetlosti i svaka od njih ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider i sef, klima uređaj i balkon. Wi-Fi je dostupan u svim sobama besplatno.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Delfinia nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana, hotel u svom sastavu ima i bar na plaži  i  tavernu. U taverni koja se nalazi pored samog mora, gosti se tokom boravka na plaži mogu služiti hranom grčke nacionalne kuhinje.

Sport i zabava: Gosti hotela Delfinia mogu da se opuste i uživaju na plaži, a na raspolaganju su im spoljašnji bazen, đakuzi i fitness centar. Najmlađi gosti hotela Delfinia imaju na raspolaganju dečiji bazen i igralište. Kada su ostali sportski sadržaji u pitanju, hotel Delfinia ima terene za tenis, stolove za bilijar i stoni tenis.

Na plaži
Dečije igralište
WI FI u krugu hotela
WI FI u sobi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na plaži
Restoran
Đakuzi
Bilijar
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title