VOZINA
OPIS

Lokacija: Novoizgrađen hotel Vozina se nalazi u regiji Sitonija, u samom centru mesta Metamorfosi. Hotel Vozina je od obale udaljen svega 150 m, dok je od plaže udaljen 300 m.

Sobe: Hotel Vozina ima ukupno 22 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travelnalaze se standard sobe, comfort sobe, comfort triple sobe, junior suite i family suite sobe. Standard sobe su površine 16 m² i namenjene su za smeštaj 2 osobe. Comfort sobe su površine 17 m² i namenjene su za smeštaj 2 osobe. Comfort triple sobe su površine 19 m² i imaju jedan francuski i jedan odvojeni krevet. Junior suite sobe su površine 30 m², imaju jedan francuski krevet u spavaćoj sobi i sofa krevet u dnevnoj sobi. Family suite sobe su površine 33 m², imaju po jedan francuski krevet u dve odvojene sobe i sofa krevet u dnevnoj sobi. Sve smeštajne jedinice hotela Vozina imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj i balkon. Sve smeštajne jedinice, osim standard soba, imaju čajnu kuhinju.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Vozina su na raspolaganju wi-fi u zajedničkim prostorijama i parking (do popune kapaciteta). Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnice suvenira.

Sport i zabava: Gosti hotela Vozina mogu uživati u sportovima na vodi koji su dostupni na okolnim plažama.