CNIC GEMINI
OPIS

Lokacija: Moderan i potpuno renoviran hotel Cnic Gemini iz lanca Cnic hotela se nalazi u centru letovališta Mesongi, na istočnoj obali ostrva Krf. Od gradske plaže Mesongi, hotel Cnic Gemini udaljen je 50 m i potrebno je preći ulicu. Od glavnog grada Krfa hotel je udaljen 24 km, a od aerodroma 20 km.

 

Sobe: Hotel Cnic Gemini ima ukupno 123 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su promo, standardne i porodične sobe.

Promo room- soba manje kvadrature od standardne, u prizemlju ili na poslednjem spratu hotela, standard room inland view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na kopno, standard room side sea view- standardna dvokrevetna soba sa bočnim pogledom na more, family room- porodična soba, veće kvadrature od standardne.  

Moderno dizajnirane sobe hotela Cnic Gemini u svom sastavu imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini-frižider, Wi-Fi (uz doplatu), klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Cnic Gemini nalazi se restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i loungebar i bar pored bazena. Od ostalih sadržaja u okviru hotela Cnic Gemini, gostima su na raspolaganju biblioteka, besplatan Wi-Fi u lobiju hotela, servis za pranje i peglanje veša, a tokođe je za goste obezbeđenparking.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Cnic Gemini su na raspolaganju spoljašnji bazen sa odvojenim delom za decu, tereni za mini odbojku na travi, teren za boćanje, mini golf, a za najmlađe igralište i dečiji klub. Lokacija hotela Cnic Gemini je pravi izbor za porodično letovanje na Krfu, mesto Mesongi poznato je po dugoj peščanoj plaži, a gostima je na raspolaganju i veliki broj taverni, barova i prodavnica.

Blizu plaže
Dečije igralište
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Hotel Map Title