THALASSA & THEROS
OPIS

Lokacija: Hotel Thalassa & Theros se nalazi na odličnoj lokaciji u gradu Skijatosu, samo 50m od Megali Amos plaže, oko 5km od centra.

Sobe: U ponudi turističke agencija Odeon World Travel su različiti tipovi soba. U okviru objekta Thalassa su superior, deluxe i executive sobe. Superior sobe su idealne za parove koji traže mir, deluxe sobe primaju do tri osobe, poseduju francuski ležaj ili dva singl ležaja i kauč na razvlačenje, executive sobe takodje poseduju francuski ležaj i kauč na razvlačenje. U okviru Theros objekta, u ponudi su standard, comfort sobe i apartmani. Standard sobe poseduju dva singl ili jedan francuski ležaj, comfort takodje, dok su apartmani predvidjeni za više osoba, opremljeni jednim francuskim ležajem ili sa dva singl ležaja i dva kauča na razvlačenje. Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo, fen, SAT TV, wi-fi (besplatno), mini-bar, sef, krevetac za bebu(na upit),balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U okviru hotela Thalassa & Theros se nalazi restoran baziran na mediteranskoj kuhinji, gde gosti mogu uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola ili romantičnoj večeri uz sveće. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju bar pored bazena, gde gosti mogu uživati u osvežavajucim alkoholnim i bezalkoholnim napicima, kao i u laganim obrocima. Hotel poseduje parking u blizini hotela.

Sport i zabava: Hotel Thalassa & Theros u svom sastavu poseduje bazen, na kojem je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno. Gosti hotela mogu uživati u raznim aktivnostima na ostrvu, kao što su krstarenje, razni umetnički događaji, predstave, koncerti, biciklizam, tenis, clubbing.

Blizu plaže
Wi Fi
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Hotel Map Title