VILLAGGIO MAISTRO
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Villaggio Maistro se nalazi na severu ostrva Lefkada. Od plaže Agios Ioanis, hotel Villaggio Maistro je udaljen 700 m, a od glavnog grada Lefkasa udaljen je 2 km. Aerodrom u Prevezi udaljen je 22 km od hotela.

Sobe: Hotelski kompleks Villaggio Maistro se sastoji od više manjih zgrada koje su okružene uređenom baštom i maslinjacima. Hotel ima ukupno 46 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se studiji i apartmani. Deluxe studio je površine 22-30 m2, nalazi se u prizemlju i ima francuski ili dva odvojena kreveta, kao i pomoćni ležaj za treću osobu. Apartman je površine 38 m2, smešten je ili u prizemlju ili na višem spratu, ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, TV, Wi Fi internet konekciju, klima uređaj, čajnu kuhinju i balkon ili verandu.
Napomene za smeštajni kapacitet:
- Drugo dete u sobi Deluxe studio deli krevet sa roditeljima.
- Deluxe studio može da primi dvoje odraslih sa dvoje dece ili samo troje odraslih. Nije moguće da se smeste troje odraslih i dete.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana koji ima terasu i gde se poslužuje doručak, hotel Villaggio Maistro ima i 2 bara od kojih je jedan pored bazena, a gostima je na raspolaganju i parking.

Sport i zabava: U sklopu hotelskog kompleksa Villaggio Maistro nalaze se 2 spoljašnja bezena za odrasle. Gostima su takođe na raspolaganju teren za mali fudbal i košarku, a mogu se zabaviti igrajući bilijar ili stoni tenis. Za najmlađe goste je obezbđeno malo igralište kao i dečiji bazen.
 

Dečije igralište
Parking
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Bilijar
Najam bicikla
Stoni tenis
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Hotel Map Title