APOLLONION ASTERIAS RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Apollonion Asterias Resort & Spa je smešten je na zapadnom delu ostrva, na poluostrvu Paliki i jedan je od najluksuznijih na ostrvu. Sastoji se od dva kompleksa, Apollonion koji smešten bliže plaži i Aserias koji se nalazi na uzvišenju. Apollonion Asterias Resort & Spa  udaljen je 300 m od poznate plaže Xi, koja je karakteristična po zlatnoj boji peska. Od većeg turstičkog mesta Liksuri udaljen je 7 km, a od aerodroma 48 km.

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su deluxe sobe, deluxe family suite sobe i family deluxe sobe. Deluxe sobe (30 m²) imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Deluxe family suite sobe idealne su za porodice, smeštene su u prizemlju, sastoje se od dve spavaće sobe i imaju izlaz na baštu, imaju francuski ili dva odvojena kreveta u jednoj i dva odvojena kreveta u drugoj sobi. Family deluxe sobe (42 m²) imaju francuski ili dva odvojena kreveta na donjem i dva odvojena kreveta na gornjem nivou. Sve sobe imaju kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, gostima hotela Apollonion Asterias Resort & Spa je na raspolaganju i a la carte restoran, kao i bar pored bazena. Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju prodavnica nakita i suvenira, sef na recepciji, servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: Hotel Apollonion Asterias Resort & Spa ima 2 bazena, kao i dečiji bazen. U sastavu hotela su takođe teretana i spa centar. Gostima su na raspolaganju teniski teren, stoni tenis, bilijar, bioskop na otvorenom, dok je za najmlađe goste uređeno igralište.
 

Hotel Map Title