CRETA PALM
OPIS

Lokacija: Creta Palm se nalazi 70 m od peščane plaže (prelazi se ulica) u mestu Kato Stalos. Od centra Hanje udaljen je 7 km, a od aerodroma 24 km. Stanica lokalnog autobusa, koji saobraća do Hanje, nalazi se na 30 m od hotela.Popularno letovalište Agia Marina nalazi se na pešačkoj distanci od hotela (600 metara)

Sobe: Creta Palm ima 143 moderne, prostrane sobe koje mogu biti locirane u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su studiji i apatmani sa  kuhinjom sa osnovnim posuđem i aparatom za kafu, kupatilom/ fenom,  TV-om, klima uređajem, sefom, frižiderom i balkonom. Apartmani imaju spavaću i dnevnu sobu u kojoj se nalaze 2 pomoćna kreveta.

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, dva bara pored bazena, suncobrane i ležaljke pored bazena bez doplate, peškire za bazen (uz doplatu),  servis čišćenja i pranja veša (uz doplatu), privatni parking, Wi-Fi (uz doplatu).

Sport i zabava:  Hotel poseduje dva bazena, bazen sa delom za decu, dečje igralište, teretanu, saunu. Svake nedelje se organizuju karaoke večeri i grčke večeri sa muzikom uživo.

Blizu plaže
Animacija za decu
Dečije igralište
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Teretana
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg