TRESOR SOUSOURAS
OPIS

Lokacija: Hotel Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) se nalazi u mirnijem delu Haniotija, udaljen je 100 m od plaže i 200 m od samog centra mesta.

Sobe: Hotel Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) ima ukupno 92 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i superior sobe. Standard sobe imaju 22 m² i imaju francuski ili dva dvojena kreveta, a postoji mogućnost da se ubaci i pomoćni krevet, nalaze u prizemlju i na višim spratovima. Superior sobe su nedavno renovirane, imaju 22 m² i imaju francuski ili dva dvojena kreveta, a postoji mogućnost da se ubaci i pomoćni krevet, nalaze u prizemlju i na višim spratovima. Sve sobe hotela Tresor Sousours (Ex Hanioti Palace) imaju kupatilo, fen, TV, frižider, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) pored glavnog restorana, gde se polužuju pansionski obroci, ima snack bar i bar pored bazena gde gosti hotela mogu konzumirati razne vrste osvežavajućih napitaka, kafa, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih usluga gostima hotela Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) su na raspolaganju rent a car, TV sala, parking koji je besplatan, sef na recepciji koji se doplaćuje, usluge pranja veša kao i usluge lekara na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze menjačnica, mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Tresor Sousouras (Ex Hanioti Palace) u svom sastavu ima bazen sa izdvojenim delom za decu, a ležaljke i suncobrani oko bazena su uključeni u cenu.
 

Blizu plaže
Parking
Rent a Car
Sef na recepciji hotela
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title