POTIDEA PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Potidea Palace se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Potidea Palace ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj plaži, dok je od mesta Nea Potidea udaljen 2 km. Od aerodroma je udaljen 55 km. Odlična je preporuka za one koji vole miran odmor.

Sobe: Hotel Potidea Palace se sastoji od 9 zgrada sa po dva sprata. Hotel Potidea Palace ima ukupno 232 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, superior sobe, deluxe sobe, deluxe sobe sa pogledom na more, deluxe family sobe, junior suite, suite i suite sa pogledom na more. Economy sobe imaju 22m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet i imaju pogled na put. Superior sobe imaju 25m², novije su sobe i imaju bračni krevet i fotelju za treću osobu. Deluxe sobe imaju 25m², renovirane su i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluxe sobe sa pogledom na more imaju 25m², renovirane su i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluxe family sobe imaju 34m², sastoje se iz 2 spavaće sobe povezane vratima. U prvoj, glavnoj spavaćoj sobi su dva single kreveta ili bračni krevet, a u drugoj spavaćoj sobi je sofa na razvlačenje. Junior suite imaju 34m², sastoje se iz dve odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Suite sobe imaju 50m², noviji su tipovi soba, izgradjeni 2012. godine, sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe sa sofa krevetom i spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom. Suite sa pogledom na more imaju takođe 50m², noviji su tipovi soba, izgradjeni 2012. godine, sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe sa sofa krevetom i spavaće sobe sa bračnim krevetom. Sve sobe hotela Potidea Palace imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Potidea Palace pored glavnog restorana u kome se služe raznovrsna tradicionalna jela, poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Potidea Palace ima i bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži, u kojima se gosti mogu osvežiti uz različita lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, lagane obroke i poslastice. Od ostalih usluga gostima hotela Potidea Palace su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, parking, usluge čuvanja dece, kao i usluge pranja veša i lekara na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i manja prodavnica.

Sport i zabava: Hotel Potidea Palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Potidea Palace ima i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da koriste terene za tenis, odbojku, odbojku na pesku, košarku, fudbal, kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi, a takođe mogu koristiti teretanu i sto za stoni tenis. Od ostalih usluga gosti mogu koristiti i spa centar, parno kupatilo, saune, salon lepote i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
 

Na plaži
Animacija za decu
Dečije igralište
Internet
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Teretana
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title
PROGRAM

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici

- korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu

- uslugu rezervacije

- organizaciju putovanja

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse na destinaciji, za hotele 1*, 2* taksa iznosi 0.50€ dnevno po osobi, za hotele 3* 1.5€, za hotele sa 4* iznosi 3€, za hotele sa 5* iznosi 4€ dnevno po sobi.

- zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid.

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja.

Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Odeon Wold Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021/22-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

 PROMENA REZERVACIJE:

Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 rsd po rezervaciji.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cneovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik broj 8 od 20.06.2023.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: +381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs