POTIDEA PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Potidea Palace se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Potidea Palace ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj plaži, dok je od mesta Nea Potidea udaljen 2 km. Od aerodroma je udaljen 55 km. Odlična je preporuka za one koji vole miran odmor.

Sobe: Hotel Potidea Palace se sastoji od 9 zgrada sa po dva sprata. Hotel Potidea Palace ima ukupno 232 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, superior sobe, deluxe sobe, deluxe sobe sa pogledom na more, deluxe family sobe, junior suite, suite i suite sa pogledom na more. Economy sobe imaju 22m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet i imaju pogled na put. Superior sobe imaju 25m², novije su sobe i imaju bračni krevet i fotelju za treću osobu. Deluxe sobe imaju 25m², renovirane su i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluxe sobe sa pogledom na more imaju 25m², renovirane su i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluxe family sobe imaju 34m², sastoje se iz 2 spavaće sobe povezane vratima. U prvoj, glavnoj spavaćoj sobi su dva single kreveta ili bračni krevet, a u drugoj spavaćoj sobi je sofa na razvlačenje. Junior suite imaju 34m², sastoje se iz dve odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Suite sobe imaju 50m², noviji su tipovi soba, izgradjeni 2012. godine, sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe sa sofa krevetom i spavaće sobe sa velikim bračnim krevetom. Suite sa pogledom na more imaju takođe 50m², noviji su tipovi soba, izgradjeni 2012. godine, sastoje se iz dve odvojene prostorije, dnevne sobe sa sofa krevetom i spavaće sobe sa bračnim krevetom. Sve sobe hotela Potidea Palace imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Potidea Palace pored glavnog restorana u kome se služe raznovrsna tradicionalna jela, poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Potidea Palace ima i bar u hotelu, bar pored bazena kao i bar na plaži, u kojima se gosti mogu osvežiti uz različita lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafe, lagane obroke i poslastice. Od ostalih usluga gostima hotela Potidea Palace su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, parking, usluge čuvanja dece, kao i usluge pranja veša i lekara na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i manja prodavnica.

Sport i zabava: Hotel Potidea Palace u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Potidea Palace ima i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da koriste terene za tenis, odbojku, odbojku na pesku, košarku, fudbal, kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi, a takođe mogu koristiti teretanu i sto za stoni tenis. Od ostalih usluga gosti mogu koristiti i spa centar, parno kupatilo, saune, salon lepote i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
 

Na plaži
Animacija za decu
Dečije igralište
Internet
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Teretana
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg