POMEGRANATE SPA HOTEL
OPIS

 POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM za boravak do 30.09.2023.

 

Lokacija: Hotel Pomegranate spa se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Pomegranate spa ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj plaži, dok je od mesta Nea Potidea udaljen 1 km. Od aerodroma je udaljen 55 km.  Hotel je renoviran 2013. godine. Odlična je preporuka za one koji vole spoj luksuza i porodičnog odmora.

 

Sobe: Hotel Pomegranate spa ima ukupno  172 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se elegent sobe sa pogledom na ulicu, elegent sobe sa pogledom na baštu, elegent sobe sa bočnim pogledom na more, junior suite sa pogledom na ulicu, junior suite, suite, superior junior suite, family suite. Elegant sobe sa pogledom na ulicu, elegent sobe sa pogledom na baštu i elegent sobe sa bočnim pogledom na more imaju 30m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior junior suite imaju 65m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa trpezarijom i sofa krevetom. Junior suite sa pogledom na ulicu imaju 44m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Junior suite imaju 44m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Standard suite su veće smeštajne jedinice od junior suita, imaju 59m², sastoje se iz dve odvojene prostorije, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta. Family suite su veće smeštajne jedinice od standard suita, imaju 80m²,  dve odvojene prostorije za spavanje – spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetima. Ovaj tip suita ima i odvojenu trpezariju.  Sve sobe hotela  Pomegranate spa imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Pomegranate spa pored glavnog restorana u kome se služe raznovrsna tradicionalna jela, poseduje i jedan a la carte restoran. Hotel Pomegranate spa ima i bar u hotelu, snack bar, bar pored bazena kao i bar na plaži, u koijma gosti mogu da se osveže uz različita lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, kafe, lagane obroke i poslastice. U taverni se poslužuju grčka i internacionalna jela i pića.  Od ostalih usluga gostima hotela Pomegranate spa su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, parking koji je besplatan, kao i usluge pranja veša i doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

 

Sport i zabava: Hotel Pomegranate spa u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Pomegranate spa ima i manji bazen za decu kao i jedan unutrašnji bazen čije se korišćenje doplaćuje. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da koriste terene za tenis, odbojku na pesku kao i da se bave pojedinim sportovima na vodi, a mogu koristiti teretanu i sto za stoni tenis. Od ostalih usluga gosti mogu koristiti i spa centar, parno kupatilo, saune, salon lepote i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora, a tu je i dečije igralište.

Na plaži
Animacija za decu
Dečije igralište
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Prilagođen za boravak osoba sa invaliditetom
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Teretana
Tursko kupatilo
Diskoteka
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title