CALYPSO HANIOTI
OPIS

Lokacija: Hotel Calypso je mali, tradicionalan hotel sa 2*. Nalazi se u regiji Kasandra, u mestu Hanioti. Hotel Calypso ima odličnu lokaciju, udaljen je 150 m od plaže i 50 m od centra mesta.

 

Sobe: Hotel Calypso u svom sastavu poseduje 77 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, standard sobe, standard triple sobe i standard top floor sobe. Economy sobe nalaze se u suterenu, imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj za dete, ove sobe imaju terasu bez pogleda. Standard sobe se nalaze na nivou recepcije ili na prvom spratu, imaju francuski ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj za dete. Standard triple sobe se nalaze na nivou recepcije ili na prvom spratu, imaju francuski ili dva odvojena kreveta i treći krevet. Standard top floor sobe nalaze se na poslednjem spratu i imaju francuski ili dva odvojena kreveta. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Calypso u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se služi doručak, poseduje i bar pored bazena. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, usluge lekara na poziv, TV salu, menjačnicu, kao i mini market u blizini hotela.

 

Sport i zabava: Hotel Calypso u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima i njihovo korišćenje je besplatno. Takođe u hotelu se često organizuju i tematske večeri.

Bankomat
Rent a Car
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Hotel Map Title