AL MARE
OPIS

Lokacija: Hotel Al Mare se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra, u mirnijem delu Polihrona. Hotel Al Mare se nalazi preko puta plaže od koje ga deli ulica, dok je od centra mesta udaljen 2,5 km. Hotel je odličan izbor kad su u pitanju porodice sa decom.

 

Sobe: Hotel Al Mare ima ukupno 33 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe koje se nalaze u prizemlju, standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa bočnim pogledom na more i standard sobe sa direktnim pogledom na more. Standard sobe koje se nalaze u prizemlju, površine su 23m2, imaju dva odvojena kreveta i dva pomoćna ležaja, imaju verandu sa izlazom na baštu. Standard sobe sa pogledom na baštu se nalaze kod recepcije i na višim spratovima, površine su 19-21 m2 i imaju dva odvojena kreveta i jedan pomoćni ležaj.

Standard sobe sa bočnim pogledom na more nalaze se na drugom spratu, površine su 19-21 m2 i imaju dva odvojena kreveta i jedan pomoćni ležaj. Standard sobe sa direktnim pogledom na more nalaze se na drugom spratu, površine su 19m2 i imaju dva odvojena kreveta i jedan pomoćni ležaj. Sve sobe hotela Al Mare imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, sef , klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Al Mare u svom sastavu pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored restorana hotel Al Mare ima i snack bar, bar pored bazena i bar na plaži, gde se gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pica i kafa, kao i laganih obrorka. Od ostalih sadržaja gostima hotela Al Mare su na raspolaganju rent a car, parking koji je besplatan ,TV sala, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze i manji mini market.

 

Sport i zabava: Hotel Al Mare u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel Al Mare poseduje i jedan manji bazen za decu. Gosti hotela mogu da koriste sto za stoni tenis kao i teren za odbojku na pesku. Najmlađim gostima je namenjeno dečije igralište.

 

Parking
Rent a Car
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Stoni tenis
Hotel Map Title