AEGEAN MELATHRON
OPIS

Lokacija: Hotel Aegean Melathron se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Aegean Melathron se nalazi na samoj peščanoj plaži, dok je mesta Kalithea udaljen 3 km, a od aerodroma u Solunu 90 km. Hotel Aegean Melathron je odličan izbor za goste koji žele da provedu kvalitetan porodičan odmor.

 

Sobe: Hotel Aegean Melathron se sastoji od dve centralne zgrade i bungalova koji se nalaze okolo. Ukupno ima 255 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy street view sobe, standard sobe sa pogledom na bazen ili na more, maisonette sa pogledom na bazen ili na more i junior suite sa pogledom na bazen ili na more. Economy street view sobe imaju 25m², imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta, nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled na ulicu. Standard sobe sa pogledom na bazen imaju 25m², nalaze se u gornjem delu hotela u glavnoj zgradi ili bungalovima, mogu biti u prizemlju ili na prvom spratu, imaju dva odvojena ili francuski krevet. Standard sobe sa pogledom na more imaju 25m², nalaze se u donjem delu hotela u glavnoj zgradi ili bungalovima, imaju dva odvojena ili francuski krevet. Maisonette sa pogledom na bazen ili more imaju 50m², nalaze se u donjem delu hotela u bungalovima, sastoje se iz dva nivoa, u gornjem delu se nalazi dnevni boravak sa dva sofa kreveta, dok je u donjem delu spavaća soba sa bračnim krevetom. Junior suite sobe sa pogledom na bazen imaju 38m², nalaze se u gornjem delu hotela, sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Junior suite sobe sa pogledom na more imaju 38m², nalaze se u donjem delu hotela, sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevne sobe sa sofa krevetom. Sve sobe hotela Aegean Melathron imaju kupatilo, fen, TV, telefon, frižider/mini bar, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Aegean Melathron pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga, hotel Aegean Melathron ima bar pored bazena kao i bar na plaži, u kojima gosti mogu da konzumiraju različite vrste osvežavajućih i toplih napitaka, sokova, koktela, alkoholnih i bezalkoholnih pića. Od ostalih sadržaja gostima hotela Aegean Melathron su na raspolaganju rent a car, menjačnica, pakring koji je besplatan, TV sala, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša kao i doktora na poziv. U blizini hotela se nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

 

Sport i zabava: Hotel Aegean Melathron u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Takođe hotel poseduje i jedan manji bazen namenjen deci. Hotel Aegean Melathron ima i jedan unutrašnji bazen čije je korišćenje besplatno. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi, kao i da koriste teretanu, teniske terene, teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis, pikado i bilijar. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju spa centar i korišćenje sauna i masaža uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.

 

Animacija
Dečije igralište
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Masaža
Sauna
Spa centar
Teretana
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title
PROGRAM

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cenovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan

Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

Drugi – pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici

- korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu

- uslugu rezervacije

- organizaciju putovanja

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- boravišne takse na destinaciji, za hotele 1*, 2* taksa iznosi 0.50€ dnevno po osobi, za hotele 3* 1.5€, za hotele sa 4* iznosi 3€, za hotele sa 5* iznosi 4€ dnevno po sobi.

- zdravstveno putno osiguranje sa pokrićem Covid.

- osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja sa pokrićem kovid. Ne postoji unapred definisana fiksna cena ovog osiguranja, cena zavisi od mnogo faktora, molimo putnike da se obrate agenciji Odeon World Travel za konkretnu ponudu ovog osiguranja.

Preporuka turističke agencije Odeon World Travel je da putnik poseduje sva gore navedena osiguranja.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata prilikom rezervacije).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka. Kontakt telefon lokalne partnerske agencije kao i dežurni telefon agencije Odeon Wold Travel, naveden je na vaučeru.  Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021/22-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

 PROMENA REZERVACIJE:

Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 rsd po rezervaciji.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

Cene su dinamičnog karaktera, shodno velikim promenama u cneovnoj politici, molimo putnike da se obrate poslovnici za konkretnu ponudu prema željenom periodu putovanja.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik broj 8 od 20.06.2023.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A

Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax: +381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs