RODOS PALLADIUM
OPIS

Lokacija: Rodos Palladium je luksuzni hotel i sastoji se od šestospratne glavne zgrade, tri četvorospratne zgrade sa pogledom na more, jednom trospratnom (deluxe porodične sobe) i jedne prizemne zgrade sa executive sobama i apartmanima sa privatnim bazenima. Prostire se na površini od 30.000 m², smešten na velikoj šljunkovito-peskovitoj plaži. Udaljen od mesta Faliraki 3 km, grada Rodosa 9 km i aerodroma 14 km.

Sobe: Rodos Palladium ima 377 luksuzno uredjenih soba. U ponudi turističke agencija Odeon world Travel su  standard sobe sa pogledom na planinu (27m2 / 2-3 osobe), Deluxe sobe sa pogledom na more (27m2 / 2-3 osobe), Superior Deluxe sobe sa pogledom na more (27-30m2 / 2-3 osobe), Deluxe porodične sobe sa pogledom na more (35m2/2-3 osobe), Junior Suite sa pogledom na more (44m2 / 2-3 osobe), Executive soba sa privatnim bazenom (40m2 / 2-4 osobe), Suite pogled more(75m2 / 2-3 osobe), Executive Suite sa privatnim bazenom (50m2 / 2-3 osobe). Sve sobe imaju kupatilo / fen, TV, telefon, klima uređaj, Wi-Fi, sef, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela su 2 restorana (glavni restoran Symposium i Thalassa a la carte restoran) , 3 bara (Poseidon na plaži, Oasis pored bazena i Mythos Piano Lounge bar,  servis za pranje veša, internet centar,  TV salu, rent a car, prodavnica suvenira, mini market,  frizerski salon, usluge lekara.

Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju 3 bazena od kojih je 1 unutrašnji, a jedan bazen za decui, peškiri za bazen i plažu,  spa centar koji u svom sastavu ima wellness centar  (saunu, đakuzi, sobe za različite vrste masaža) fitnes centar, tereni za tenis, košarku, odbojku i rukomet na plaži. Za najmlađe postoji dečiji klub i tim animatora.

Na plaži
Peščana plaža
24h Doktor
Animacija
Animacija za decu
Frizerski salon
Krevetac za bebu
Prodavnica
Menjačnica
Rent a Car
Room service
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Wellness & Spa
Mini golf
Mini klub
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za odbojku
Hotel Map Title