MEDITERRANEO
OPIS

Lokacija: Hotel Mediterraneo se nalazi u mestu Hersonisos, na ostrvu Krit. Udaljenost hotela od pešćano-kamenite plaže je 400 m, 1 km od centra Hersonisosa i 25 km od Herakliona. Blizina autobuske stanice, svega 100 m od hotela, omogućava brz odlazak do centra Hersonisosa i ostalih mesta na Kritu. Hotel Mediterraneo svojim sadržajem obezbeđuje pravi odmor za porodice.

Sobe: Hotel Mediterraneo u svom sastavu ima 305 soba podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel  na raspolaganju su standardne, porodične sobe i vile sa privatnim bazenom. Sve sobe imaju kupatilo, fen, sat TV, telefon, wi fi (uz doplatu), klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Hotel Mediterraneo ima 2 restorana, glavni je namenjen za  pansionske obroke mediteranske i internacionalne kuhinje, a drugi za salate i lagane obroke pored bazena. Gosti hotela mogu uživati u osvežavajucim napicima i koktelima u baru pored bazena i  lobby baru. Hotel Mediterraneo u svom sastavu ima renta car i renta bike, mini market i prodavnicu suvenira, servis za pranje i sušenje veša i parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Mediterraneo se nalaze 2 spoljašnja bazena sa slanom vodom, 2 bazena za decu, kao i mini akva park sa dva tobogana. U okviru spa centra postoje prostorije za masažu i kozmetičke tretmane, sauna . Za ljubitelje sporta tu su teniski teren, teren za fudbal i odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar,a na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Animacijski tim za jutarnje razgibanje i večernju zabavu zaduzen je za starije, a mini klub i mini disko za animaciju najmlađih gostiju.

Blizu plaže
Akva park
Animacija
Prodavnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
WI FI u sobi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Masaža
Sauna
Mini klub
Odbojka na pesku
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title