HERSONISSOS PALACE
OPIS
Lokacija: Hotel Hersonissos Palace nalazi se u mestu Hersonisos, nedaleko od samog centra grada, na severoistočnoj obali ostrva Krit. Najbliža gradska plaža nalazi se na udaljenosti 60 m od hotela. Od aerodroma Heraklion hotel Hersonissos Palace hotel udaljen je 25 km. Svojim gostima hotel Hersonissos Palace pruža mogućnost za savršen i sadržajan odmor u mirnom delu Hersonisosa, u blizini luke.

Sobe: Sve sobe u hotelu Hersonissos Palace su pažljivo dekorisane i luksuzno opremljene. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standarne sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, wi fi, klima uređaj, sef, balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Hersonissos Palace nalazi se glavni restoran u kom gosti mogu uživati u specijalitetima grčke i internacionalne kuhinje. U okviru hotela na raspolaganju je i nekoliko barova, kao i bar pored bazena idealan za opuštanje i uživanje u hladnim osvežavajućim napicima.

Sport i zabava: Hotel Hersonissos Palace na raspolaganju gostima nudi se 3 bazena, od kojih su dva spoljšnja i jedan unutrašnji, a za razonodu I dnevne aktivnosti tu su i teniski tereni, stoni tenis i bilijar. Gosti hotela Hersonissos Palace mogu koristiti usluge sadržajnog spa centra smeštenog u obližnjem sestrinskom hotelu Hersonissos Maris do kojeg je obezbeđen besplatan transfer. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar i teretanu, dok na gradskim plažama ostrva Krit postoji mogućnost bavljenja sportovima na vodi. U okviru hotela, kao jedan od brojnih vidova animacije, održavaju se Kritske večeri posvećene muzici i folkloru karakterističnom za ostrvo Krit.

Blizu plaže
Animacija
Ležaljke, peškiri i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Teretana
Bilijar
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title