CRETA MARIS BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Luksuzni hotelski kompleks Creta Maris Beach Resort sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Sagrađen je u stilu tradicionalnog kritskog sela i nalazi se na samoj peščanoj plaži, na kraju mesta Hersonisos. Od glavnog grada Herakliona i aerodroma udaljen je 25 km.

Sobe: Svaka soba ima klima uređaj, TV, radio ili muzički TV kanali, telefon, Wi-Fi, sef (uz doplatu), kupatilo/ fen za kosu, papuče, mini bar (dopunjuje se jednom nedeljno), set za kafu i čaj. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba.Deluxe sobe mogu biti sa pogledom na kopno,  na bazen ili na more.  Kvadrature su od 27-30m2. Sobe sa  pogledom na kopno i pogledom na  more  mogu biti locirane ili u Maris (donji deo kompleksa) ili u Terra zgradi (gornji deo kompleksa), ili u bungalovima, dok su sobe sa direktnim pogledom na bazen su  samo u bungalovima ili u donjem delu resorta – Maris. Sastoje se od jedne sobe, kupatila, balkona  ili terase. Maksimalan kapacitet deluxe tipa soba je tri odrasle i beba ili dve odrasle, jedno dete i beba.
Family sobe – open plan su kvadrature su oko 33m2 i mogu biti locirane ili u Maris (donji deo kompleksa), u Terra zgradi (gornji deo kompleksa) ili u bungalovima.  Minimalan broj platežnih osoba za ovaj tip sobe je 3. Sastoje se od jedne prostorije sa jednim bračnim krevetom ili dva singl kreveta i dve sofe, kupatila sa kadom, balkona  ili terase sa pogledom na baštu ili brdo. Bebi krevetac je dostupan gostima besplatno kao četrvta osoba (obavezna najava prilikom rezervacije). Family room 1 bedroom su sobe koja pružaju veći komfor u odnosu na open plan sobe. Sastoje se od dve prostorije i kvadrature su oko 38-73m2. Mogu biti locirane u Maris zgradi (donji deo kompleksa), u Terra zgradi (gornji deo kompleksa) ili u bungalovima. Idealne su za smeštaj porodica sa dvoje odraslih i dvoje dece ili tri odrasle i jednog deteta. Minimumalan broj platežnih osoba za ovaj tip sobe je 3. Mogu da prime i četiri odrasle osobe. Sastoje se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom ili dva singl kreveta i jedne prostorije sa dve sofe, jednog ili dva kupatila sa kadom, balkona ili terase sa pogledom na baštu. Suite sea view su sobe koja pružaju idealan komfor za porodice sa dvoje dece. Sastoje se od dve prostorije, spavaće sobe i dnevnog boravka gde se nalaze i sofe predviđene za spavanje dve osobe. Mogu imati jedno ili dva kupatila. Kvadrature su oko 50-74m2. Mogu biti locirane u Maris zgradi (donji deo kompleksa), u Terra zgradi (gornji deo kompleksa) ili u bungalovima. Ovaj tip sobe pruža svojim gostima jedinstven pogled na more.

Hotelski sadržaj: U okviru kompleksa gostima je na raspolaganju 6 restorana, taverna, 7 barova, frizerski i kozmetički salon, menjačnica, suvenirnica, mini market, rent a car i usluge lekara, lobi, juvelirnica, internet kutak (besplatno), parking, Wi-Fi bez doplate, diskoteka, pozorište na otvorenom,  fotograf, mini club za decu uzrasta od 4-11 godina, čuvanje dece (na upit, uz doplatu), animacija za decu, mini disko za decu, časovi kuvanja (grčka i kritska kuhinja), karaoke, turniri u sportu, vaterpolo, tinejdžerski klub u julu i august, mini bar u većini soba (ne važi za promo-nerenovirane sobe). Ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži besplatni su za goste hotela, kao i peškiri za plažu i bazen.

Sport i zabava:  Gosti mogu da se opuste i uživaju u 4 bazena od kojih je jedan unutrašnji, 3 dečja bazena, novom waterparku za decu u Terra delu resorta. Tu su i  tobogani za decu,  fitnes i spa centar,  tenis, odbojka na plaži, bilijar, stoni tenis, mini golf  18 rupa (uz doplatu). O raznim vrstama zabave i animacije, kako za odrasle tako i za decu, brine poseban tim, a na plaži su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi.

Na plaži
Akva park
Frizerski salon
Prodavnica
Menjačnica
Rent a Car
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Zlatara
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Bilijar
Diskoteka
Mini golf
Mini klub
Teniski teren
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg