LILLY ANN BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Lilly ann beach se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Lilly ann beach se nalazi na samoj peščanoj plaži u blizini mesta Akti Elias. Takođe mesto Nikiti je udaljeno 9 km od hotela, kao i Neos Marmaras koji se nalazi 11 km udaljeno.

                      

Sobe: Hotel Lilly Ann beach poseduje 38 smeštajnih jedinica u svom sastavu.  U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na baštu i superior sobe sa pogledom na more. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na more imaju 24m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe sa pogledom na baštu su veće kvadrature od standard soba, imaju 36m² i imaju jednu veću spavaću sobu sa bračnim krevetom i single krevetom ili sofa krevetom. Superior sobe sa pogledom na more su veće kvadrature od standard soba, imaju 36m² i imaju jednu veću spavaću sobu sa bračnim krevetom i single krevetom ili sofa krevetom.  Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Lilly ann beach u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Lilly ann beach ima i bar pored bazena gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

 

Sport i zabava: Hotel Lilly ann beach u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Lilly ann beach takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Gostima hotela se pruža mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi, dok je najmlađima namenjeno dečije igralište.

 

Na plaži
Bankomat
Menjačnica
Parking
Rent a Car
Sef na recepciji hotela
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Najam bicikla
TV sala
Hotel Map Title