AGIONISSI RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Agionissi resort se nalazi na ostrvu Ammouliani. Hotel Agionissi resort  je od centra mesta je udaljen 1.5 km. Ispod hotela se nalazi kamenita plaža, a od najlepše plaže na ostrvu, Golden beach, hotel je udaljen 300 m.

 

Sobe: Hotel Agionissi resort poseduje 80 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na baštu, standard sobe sa bočnim pogledom na more, standard sobe sa pogledom na more, superior sobe sa pogledom na more i junior suite sa pogledom na more. Standard sobe sa pogledom na baštu imaju 22m² i imaju dva odvojena kreveta. Standard sobe sa bočnim pogledom na more imaju 25m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Standard sobe sa pogledom na more imaju 25m², nalaze se na višim spratovima i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Superior sobe sa pogledom na more su veće smeštajne jedinice, imaju 30m² i imaju dva odvojena kreveta i sofa krevet. Junior suite sa pogledom na more imaju 40m², imaju jednu veliku prostoriju sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Predviđeno je za parove ili za porodicu sa malom decom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Agionissi resort u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Agionissi resort ima glavni bar u hotelu, snack bar kao i bar pored bazena gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i poslastice. Od ostalih sadržaja hotel ima menjačnicu, parking koji je besplatan, internet koji se doplaćuje, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Agionissi resort u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Agionissi resort takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži su takođe besplatni. Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da koriste terene za tenis,dok je najmlađima namenjeno dečije igralište. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste i spa centar u okviru hotela kao i razne masaže uz doplatu.

 

 

Blizu plaže
Dečije igralište
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Masaža
Parno kupatilo
Spa centar
Teniski teren
Hotel Map Title