COOK'S CLUB CORFU
OPIS

Lokacija: Luksuzni kompleks Cook’s Club Hotel Corfu nalazi se u zalivu Komeno, letovalište Guvia. Od plaže je udaljen 500 m, dok je od centra grada Krfa udaljen 6 km. Aerodrom se nalazi na 10 km udaljenosti od hotela. Hotel je namenjen isključivo odraslima, odnosno klijentima starijim od 16 godina. Hotel je otvoren na proleće 2022. godine. Cook’s Club poseduje jedinstven koncept ugostiteljstva, osim na Krfu ima ih u Egiptu, Španiji, Turskoj...

 

Sobe: U svom sastavu Cook’s Club Hotel Corfu ima 195 smeštajnih jedinica. Sobe su jedinstvenog dizajna, vrlo komforne, preovladavaju prirodne boje i udobnost. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, panoramic bay i sobe tipa swim up. Sobe su istog kvaliteta i opremljenosti, razlika je u pogledu, dok swim up sobe imaju direktan pristup bazenu sa terase smeštajne jedinice.

Standard room inland view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na kopno, standard room pool view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na bazen, standard room panoramic bay view-standardna dvokrevetna soba sa pogledom na zaliv, swim up room- standardna dvokrevetna soba sa direktnim pristupom bazenu sa terase smeštajne jedinice.

Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, Wi-Fi, usb priključak za punjenje, set za čaj i kafu i balkon. 

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Cook’s Club Corfu nalazi se restoran u kojem se poslužuju obroci po sistemu „Feel free“. Feel Free koncept podrazumeva posluživanje obroka tokom trajanja usluge All Inclusive na bazi menija. Meni hotela Cook’s Club Corfu, koji je deo istoimenog lanca, pripremljen je sa posebnom pažnjom kao i svuda u svetu kada je u pitanju ovaj lanac, dok posebne usluge ishrane i pića gosti mogu da konzumiraju u a la carte restoranu za koji se preporučuje rezervacija unapred. All Inclusive u ovom hotelu funkcioniše drugačije u odnosu na uobičajene koncepte, različite vrste doručka se poslužuju u periodu od 05:00h ujutru do 11:00h pre podne, ručak u periodu od 12:30 – 19:00h, dok se večera poslužuje od 19:00 – 21:30h. Osim usluge hrane, All Inlcusive uključuje usluge pića, koktela, domaćih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, dok se sva premium – uvozna pića dodatno doplaćuju.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Cook’s Club Corfu nalazi se spoljašnji bazen pored kojeg gosti mogu da uživaju u raznim koktelima i muzici tokom dana. Osim bazena, u ponudi se nalazi spa centar, dok su ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju časovi joge, pilatesa i teretana. Ovo je objekat dobre zabave gde ćete u toku letnje sezone osim dobre gastronomije, imati priliku da uživate u gostovanjima poznatih DJ-eva.

Blizu plaže
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title