ARTE HOTEL
OPIS

 

Lokacija: Arte hotel (EX AGLA HOTEL) se nalazi u mirnom delu grada Rodos.Od Luke Mandraki je udaljen 1 km a od Internacionalnog aerodroma 12 km. Od gradske plaže je udaljen svega  70m u drugom redu, a na pet minuta hoda od mnogih znamenitosti na ostrvu.Hotel Agla ima dobru poziciju za sve one turiste koji žele da budu nadomak svega što grad Rodos može da ponudi.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 110 lepo uređenih smeštajnih jedinica.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su različiti tipovi soba. Standardsobe površine oko 18 m²,  standard sobe sa pogledom na more, family connecting room površine 36 m² (prostrane sobe sa dve prostorije i unutrašnjim vratima)  idealne su za porodice sa decom, suit sea view  površine 42 m² , Villa pool view površine 45 m² koja je uređena u egejskoj arhitekturi, potpuno renovirana sa pogledom na bazen.Sve sobe poseduju kupatilo,fen ,klima uređaj,SAT TV,Wi fi internet,telefon,frižider,balkon.

Hotelski sadržaj: Arte hotel u svom sastavu, poseduje glavni restoran u kome se poslužuju obroci.Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) Gosti hotela Agla uživaju u obrocima na bazi švedskog stola.Pored glavnog restorana hotel ima restoran pored bazena gde se u vreme ručka služe laganiji obroci, a od 17h se meni menja i nudi veliki izbor lokalnih i internacionalnih gurmanskih jela.U glavnom baru gosti mogu uživati u jutarnjoj kafi ili čaju,sveže ceđenom soku  a u večernjim terminima u žestokim akoholnim pićima ili osvežavajućim koktelima .

Sport i zabava: Arte hotel u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena. U glavnom baru hotela se jednom nedeljno organizuje živa svirka u večernjim časovima gde gosti mogu uživati.

Blizu plaže
Gradski hotel
Bar
Restoran
Hotel Map Title