EVITA BAY
OPIS

Lokacija: Hotel Evita Bay se nalazi u čuvenom letovalištu Faliraki, na 50m udaljenosti od plaže i na oko 1,5km od centra Falirakija, gde gosti mogu uživati u brojnim sadržajima poput taverni, kafeterija, prodavnica... Akva park u Falirakiju se nalazi na 3 km udaljenosti. Aerodrom je udaljen 16km, dok je centar grada Rodosa udaljen oko 12 km. Hotel je izgrađen 2019-e godine i ubraja se u novije objekte ove regije.


Sobe: U sastavu hotela Evita Bay nalazi se 145 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe i sobe sa direktnim izlazom na bazen.  Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, klima uređaj, mini frižider, TV, sef (uz doplatu) i balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Evita Bay se nalazi restoran, dok se osvežavajući napici nude u hotelskom baru. Od dodatnih sadržaja gostima hotela Evita Bay na raspolaganju su usluge lekara na poziv (uz doplatu), usluga čuvanja dece (uz doplatu), ležaljke i suncobrani pored bazena, parking i mogućnost najma bicikla.


Sport i zabava: Gostima hotela Evita Bay namenjen je spoljašnji bazen. Od dodatnih sadržaja na raspolaganju su animacija i pojedine vrste igrica. Na gradskoj plaži Falirakija postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. 

Animacija
Sef na recepciji hotela
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Hotel Map Title