LIVADI NAFSIKA
OPIS

Lokacija: Hotel Livadi Nafsika se nalazi u mestu Dassia, na istočnoj obali ostrva Krf. Hotel je namenjen osobama preko 16 godina starosti. Od šljunkovite plaže hotel Livadi Nafsika je udaljen 300 m. Hotel je od grada Krfa i aerodroma udaljen 12 km. Gradski autobus, čije se stajalište nalazi u glavnoj ulici mesta Dassia, do grada Krfa ide na svakih 15 min.

Sobe: Hotel Livadi Nafsika u svom sastavu ima ukupno 102 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travelna raspolaganju su standardne sobe.

Standard room- standardna dvokrevetna soba.

Sve sobe hotela Livadi Nafsika imaju kupatilo, fen, TV, telefon, frižider, klima uređaj, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Livadi Nafsika nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i lobby bar. Od ostalih sadržaja, gosti hotela Livadi Nafsika mogu koristiti sef na recepciji (uz doplatu).

Sport i zabava: Gosti hotela Livadi Nafsika mogu da koriste bazen ili da se zabave igrajući tenis, stoni tenis i bilijar. Mesto Dasija ima odličnu ponudu marketa, taverni, restorana, barova kako u samom mestu tako i na plaži.

Blizu plaže
Sef na recepciji hotela
Bar
Restoran
Bilijar
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg