DASSIA HOLIDAY CLUB
OPIS

Lokacija: Hotel Dassia Holiday Club se nalazi u mestu Dassia, na istočnoj obali ostrva Krf. Od plaže, do koje vozi hotelski shuttle bus, hotel Dassia Holiday Club je udaljen 850 m, dok je centar mesta Dassia u kome se nalaze brojne taverne i prodavnice udaljen 600 m od hotela. Hotel se nalazi na blagom uzvišenju. Sam grad Krf je udaljen 12 km od hotela.

Sobe: Hotel Dassia Holiday Club U svom sastavu ima ukupno 140 smeštajnih jedinica U ponudi turističke agencije Odeon World Travelna raspolaganju su standardne sobe sa pogledom na vrt i bazen.

Standard room GV/ BV- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na vrt ili iza hotela, standard room pool view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na bazen.

Jednostavno uređene ali komforne i udobne sobe hotela Dassia Holiday Club imaju kupatilo, fen, TV telefon, Wi-Fi, frižider, klima uređaj, balkon ili terasu

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Dassia Holiday Club nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima hotela Dassia Holiday Club osim glavnog restorana, na raspolaganju su i 2 bara, od kojih se jadan nalazi pored bazena. Sef je na recepciji dostupan uz doplatu, a za goste je obezbeđen parking.

Sport i zabava: U sastavu hotela Dassia Holiday Club se nalazi spoljašnji bazen, sa izdvojenim delom za decu.  Gostima su takođe u okviru hotela na raspolaganju stolovi za bilijar kao i stoni tenis.

 

Shuttle servis do plaže
Parking
Sef na recepciji hotela
Bazen sa delom za decu
Bar na bazenu
Restoran
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg