LYTTOS BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Lyttos Beach se nalazi u mestu Anissaras, na ostrvu Krit. Smešten je na samoj plaži nagrađenoj plavom zastavicom. Živopisni grad Hersonisos, jedno od najpopularnijih mesta za odmor na ostrvu Krit, jedinstveni kosmopolitski mozaik prepoznatljiv po aktivnom noćnom životu I brojnim turističkim sadržajima, smešten je na 5 km od hotela Lyttos Beach. Od aerodroma Heraklion hotel je udaljen 20 km.

Sobe: Lyttos Beach, hotel modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 647 smeštajnih jedinica od kojih 96 poseduje izlaz na bazen. U ponudi turističke agencije Odeon Word Travel na raspolaganju su standard i superior sobe, kao i apartmani kategorije junior i family. Sve sobe su moderno opremljene, prijatnih i svetlih boje, svaka ima ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi, mini bar, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Lyttos Beach nalazi se 5 restorana u kojima gosti mogu uživati u mnoštvu raznolikih ukusa grčke, italijanske ili orjentalne kuhinje, a za odmor I osveženje u koktelima i poznatim grčkim vinima na raspolaganju je nekoliko barova, kako na zatvorenom, tako I na otvorenom uz pogled na more. Svojim gostima hotel obezbeđuje I usluge menjačnice, hemijskog čišćenja, lekara na poziv, a u sklopu hotela nalazi se i mini market.

Sport i zabava: U sastavu hotela Lyttos Beach nalazi se kompleks 11 bazena, od kojih su 2 olimpijskih dimenzija, namenjena kako profesionalnim, tako I dnevnim aktivnostima gostiju. U ponudi hotela je i spa centar koji svojim uslugama može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju, sadrži 12 prostorija za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane, kao i frizerski salon. Uz čitav niz usluga usmerenih na dobro zdravlje gosta, hotel Lyttos Beach je idealno mesto za brigu o sebi. Za ljubitelje sporta u sklopu hotela nalaze se fitnes centar, teniski teren, fudbalski teren, teren za košarku i golf. Hotel Lyttos Beach deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje najmoderniji vodeni park sa 8 velikih tobogana, dečije igralište, mini klub i mogućnost profesionalnih usluga čuvanja dece uz svakodnevne programe animacije.

Na plaži
Akva park
Dečije igralište
Frizerski salon
Prodavnica
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title