GRECOTEL GRAND HOTEL EGNATIA
OPIS

 

Lokacija: Hotelski kompleks Grecotel u Aleksandropolisu sastoji se od dva hotela Astir 5* i Egnatia 4*, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u grad Aleksandropolis.


Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su superior sobe, deluxe sobe, junior suite i executive suite. Superior sobe (24 m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofu, nalaze se na prizemlju ili prvom spratu jedne od četiri aneks zgrade hotela Egnatia. Deluxe sobe (30 m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena i sofu, nalaze se u glavnoj zgradi ili jednoj od četiri aneks zgrade kompleksa Egnatia sa prelepim pogledom na more. Junior suite (44 m2), sastoji se iz jedne velike prostorije sa bračnim krevetom i sofa krevetom, nalaze se u jednoj od aneks zgrada kopleksa. Executive suite (50m2), ima spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevni deo sa sofom, nalaze se na prvom spratu u glavnoj zgradi kompleksa.


Hotelski sadržaj: Gosti hotela mogu da koriste sadržaje celog kompleksa, odnosno oba hotela Astir 5* i Egnatia 4*. Pored glavnog restorana na raspolaganju su im a la carte restoran, lounge bar i bar pored bazena. Hotel Grecotel Grand Egnatia ima konferencijsku salu, internet ugao, servis za pranje veša, rent a car, servis za bejbisiting i privatni parking.


Sport i zabava: U okviru kompleksa hotela Grecotel Grand Egnatia gosti mogu da uživaju bazenu, dok je za najmlađe goste na raspolaganju dečiji bazen. U sastavu hotela je i spa centar sa unutrašnjim bazenom i fitnes centar. Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolagnaju teniski teren, kao i sportovi na vodi. Za najmlađe goste hotel ima organozovanu animaciju i dečije igralište.

Konferencijske sale
Krevetac za bebu
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Wellness & Spa
Mini klub
Teniski teren
Hotel Map Title