GRECOTEL ASTIR ALEXANDROUPOLIS
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Grecotel u Aleksandropolisu sastoji se od dva hotela Astir 5* i Egnatia 4*, smešten je na peščano-šljunkovitoj plaži, na samom ulazu u grad Aleksandropolis.


Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su execuitive sobe sa pogledom na more ili park, execuitive sobe sa privatnim bazenom, mezonete, junior suite, executive suite, kao i executive suite sa prvatnim bazenom. Execuitive sobe sa pogledom na more ili park (30m2) imaju bračni ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Execuitive sobe sa prvitanim bazenom (30m2), imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i pomoćni ležaj za treću osobu, nalaze se blizu plaže i imaju privatni bazen. Mezoneta (30m2) je smeštajna jedinica koja se sastoji iz dva nivoa, gornjeg gde se nalazi bračni krevet i donjeg gde se nalazi sofa, nalaze se najbliže moru. Junior suite sobe (43 m2) se nalaze u glavnoj zgradi i imaju pogled na more, imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta sa sofa krevetom, imaju mogućnost pregrade prostora sa klizajućim vratima. Executive suite (54 m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog dela sa sofom za dve osobe. Executive suite sa privatnim bazenom (54 m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog dela sa sofom za dve osobe, ima veliku terasu sa privatnim bazenom.


Hotelski sadržaj: Gosti hotela mogu da koriste sadržaje celog kompleksa, odnosno oba hotela Astir 5* i Egnatia 4*. Pored glavnog restorana na raspolaganju su im a la carte restoran, lounge bar i bar pored bazena. Grecotel Astir Alexandroupolis ima konferencijsku salu, internet ugao, servis za pranje veša, rent a car, servis za bejbisiting i privatni parking.


Sport i zabava: U okviru kompleksa hotela gosti mogu da uživaju u bazenu koji je oivičen drvenom podlogom, na samo nekoliko koraka od mora. U sastavu hotela Grecotel Astir je wellness i spa centar, unutršanji bazen i teretana. Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolagnaju teniski teren, kao i sportovi na vodi. Za najmlađe goste hotel ima animaciju, dečije igralište i izdvojen dečiji bazen.

 

Konferencijske sale
Parking
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani u ceni
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Mini klub
Hotel Map Title