ESPERIDES BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Esperides Beach se nalazi na peščanoj plaži Ahladia, okružen zelenilom. Od grada Skijatosa je udaljen 4 km, a od aerodroma Skijatos 6 km. Do grada saobraća redovni autobuski prevoz.

Sobe: Hotel Esperides Beach ima 180 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe, svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, radio, klima uređaj, frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, hotel Esperides Beach ima i snack bar pored bazena, kao i bar na plaži. Gostima hotela Esperides Beach na raspolaganju su i sef na recepciji (uz doplatu) , TV sala, suvenirnica, wi fi u zajedničkim prostorijama, vodeni taksi, rent a car, kao i usluge frizera.  Parking je besplatan za goste hotela.

Sport i zabava: Hotel Esperides Beach ima bazen, a gosti mogu da se zabave i igrajući tenis. Najmlađima je namenjeno dečije igralište. U glavnom baru hotela jednom nedeljno se organizuje grčko veče. Na plaži su zastupljeni sportovi na vodi.  U glavnom gradu Skijatosu, udaljenom 4 km od hotela, do koga se može stići autobuskim prevozom, nalaze se brojne taverne, suvenirnice, barovi i marketi.

Animacija
Dečije igralište
Frizerski salon
Suvenirnica
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Mini klub
Teniski teren
TV sala
Hotel Map Title