LABRANDA SANDY BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Veliki hotelski kompleks Labranda Sandy Beach nalazi se u mestu Agios Georgios na jugozapadnoj strani ostrva Krf. Hotel je smešten na plaži. Od samog grada Krfa i aerodroma, hotel Labranda Sandy Beach je udaljen 29 km.

 

Sobe: Hotel Labranda Sandy Beach u svom sastavu ima ukupno 684 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travelna raspolaganju su standarne, superiord kao i porodične sobe sa pogledom na more i vrt i sobe tipa suite.

Standard room- standardna dvokrevetna soba (25m²), superior room- soba veće kvadrature od standardne (30m²), family room- porodična soba koja u svom sastavu ima dnevnu i spavaću sobu (50m²), superior family room- porodična soba koja u svom sastavu ima dnevnu i spavaću sobu (52m²), junior suite- suite koji u svom sastavu ima dnevnu i spavaću sobu (60m²), GV- pogled vrt, SSV- bočni pogled na more.

Sve sobe hotela Labranda Sendy Beach imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Labranda Sandy Beach nalazi se glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Osim glavnog restorana ljubiteljima grčke i italijanske kuhinje, u hotelu Labranda Sandy Beach na raspolaganju su i italijanski i grčki restoran kao i picerija i 5 barova. Od ostalih sadržaja u sklopu hotela su internet kutak i TV sala. Gostima su takođe na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša, prodavnica i parking.

Sport i zabava: Gosti hotela Labranda Sandy Beach mogu da se opuste i uživaju na plaži, a na raspolaganju su im u okviru hotela 3 spoljašnja bazena od kojih je 1 za decu, mini vodeni park sa 4 tobogana, a za najmlađe tu je i dečiji klub. Od ostalih sadržaja gosti mogu da se opuste igrajući bilijar i stoni tenis. Na raspolaganju su tereni za košarku i teniski teren. Fitnes centar, kao i wellness centar i sauna takođe su deo hotelske ponude. O raznim vrstama zabave i animacije gostiju brine poseban tim.

Na plaži
Animacija
Parking
Servis za pranje i peglanje
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Italijanski restoran
Restoran
Fitnes centar
Wellness & Spa
Teniski teren
Teren za košarku
TV sala
Hotel Map Title