SKIATHOS PRINCESS
OPIS

Lokacija: Luksuzni hotel Skiathos Princess  nalazi se na samoj peščanoj plaži Agia Paraskevi, okružen zelenilom. Od grada Skijatos udaljen je 8 km, a od aerodroma 10 km.

Sobe: Skiathos Princess raspolaže sa 131 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su elegantno uredjene i u svom sastavu imaju kupatilo, terasu/balkon, telefon, satelitsku TV, mini-bar, fen za kosu, klimu, se , bademantil i sobne papuče, besplatni wi-fi internet, ketler, CD/DVD U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi  tipova soba : club dvokrevetne sa pogledom na baštu (28m2, prvi sprat) , superior  sa pogledom na more (30m2, prvi ili drugi sprat) , superior sa delimičnim pogledom na more (28m2, prvi ili drugi sprat), deluxe porodična soba sa pogledom na baštu ili privatnom baštom (48m2, prizemlje ili prvi sprat,odvojen dnevni i spavaći deo), deluxe soba sa pogledom na more (32m2, drugi ili treci sprat), porodična soba sa privatnom baštom (35m2, u prizemlju sa direktnim izlazom na baštu u kojoj se nalazi sunconbran i garnitura za sedenje), deluxe junior suite (42m2, prvi sprat, francuski krevet i garnitura za sedenje sve se nalazi u jednoj prostoriji).

Hotelski sadržaj: Skiathos Princess ima privatnu plažu sa ležaljkama i sunconbranma koji su besplatni za goste, pansionski i tri a la card restorana, tavernu na plaži, bar na bazenu, koktel bar, internet kutak, wi-fi u javnim prostorijama, parking. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Sport i zabava: U sastavu hotela su 2 bazena, od kojih je jedan bazen za decu. Gostima je na raspolaganju spa centar, kao i đakuzi na otvorenom i fitnes centar. Za najmlađe goste je uređeno igralište i dečji mini-klub.

Privatna plaža
Dečije igralište
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani u ceni
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title